На Тернопільщині правоохоронці впіймали чоловіка, який розповсюджував порнографію. Підозрюваний продавав ігрові карти із зображенням порнографічного змісту просто на ринку у м. Шумськ.

Про це у поліцію повідомив очевидець, якому продавець «полунички» намагався продати карти «для дорослих». Працівникам правоохоронних органів заявник детально описав як виглядає торгаш. Прибувши на місце події, зазначену особу швидко знайшли.

Чоловік — 33-річний житель села Новостав Шумського району. Його забрали у відділок для дачі пояснень. Під час розмови з поліцейськими той зізнався, що дійсно збував карти з порнографічним змістом на місцевому ринку. Їх він віддав правоохоронцям і розповів, що дві з них встиг продати за двадцять гривень невідомій особі, яка зацікавилась товаром.

Що далі робити з ним вирішуватимуть компетентні органи. Нагадаємо, що згідно ч. 1 статті 301 ККУ, ввезення в Україну творів, зображень або інших предметів порнографічного характеру з метою збуту чи розповсюдження або їх виготовлення, перевезення чи інше переміщення з тією самою метою, або Їх збут чи розповсюдження, а також примушування до участі в їх створенні караються штрафом від 50 до ста 100 мінімумів доходів громадян або арештом на строк до 6 місяців, або обмеженням волі па строк до трьох років, з конфіскацією порнографічних предметів та засобів їх виготовлення і розповсюдження.

Джерело: 0352.ua

Від admin