— Досі не можемо збагнути, що могло статися… Чому Володя несподівано кудись поїхав, відцурався рідних? — дивується Людмила Олександрівна.

«Допоможіть розшукати в Тернополі мого брата!» — з таким проханням зателефонувала до редакції «НОВОЇ…» мешканка міста Каховка Херсонської області Людмила Еріксон. Уже три роки її родина не має жодної звістки про 52-річного Володимира Еріксона із смт. Велика Олександрівка, що на Херсонщині. Наскільки відомо, ще у 2013-ому чоловік виїхав на Тернопільщину з дружиною, про це свідчать його фотографії в соціальній мережі. У 2014-ому інший брат Людмили Олександрівни випадково зустрів Володимира на автовокзалі в Херсоні, останній розповідав, що живе в Тернополі на орендованій квартирі. Після того рідні більше не бачили брата і не спілкувалися з ним, оскільки він змінив номер телефону.

— Досі не можемо збагнути, що могло статися… Чому Володя несподівано кудись поїхав, відцурався рідних? — дивується Людмила Олександрівна. — У нас велика родина, у батьків нас семеро (троє прийомних — після смерті тітки наша мама забрала її дітей). Звісно, в кожного нині своє життя, але час від часу ми зустрічаємось, спілкуємося, тільки про Володю нічого не знаємо… Від першого шлюбу в брата є донечка, а останніх десять років він жив із другою дружиною Наталею у Великій Олександрівці. Залишили там будинок, змінили номери телефонів, у соцмережу брат заходив ще в 2014-ому…

try-roky-shukayut

Я телефонувала до невістчиної сестри в Мелітополь, просила дати якісь контакти до Володі, але вона відмовилася надати будь-яку інформацію. Дивуюся: чому?.. Ми нормально спілкувалися з братом, не сварилися і раптом таке… Сподіваюся, що з ним усе гаразд, може, просто якісь обставини змусили його відсторонитися від рідних, але не виключаю, що могло й щось трапитись. Можливо, йому потрібна наша допомога. У нас є припущення, що він міг виїхати зі священиком з Великої Олександрівки, саме в той час отець вибирався з селища в Західну Україну.

Мій брат прислуговував біля священика, тож міг податися з ним. Володя наймолодший у сім’ї, закінчив Херсонський педінститут, вчителював, працював у Великоолександрівській райдержадміністрації, був приватним підприємцем. Я забила на сполох цьогоріч на його день народження — 28 листопада, хотілося б привітати, поговорити з ним від душі, а його нема, тому шукаю всіма можливими шляхами. Ми вкрай втомилися від хвилювань за брата, від невідомості.

Людмила Олександрівна написала на телепередачу «Жди меня», але поки що не отримала відповіді. До поліції наразі не зверталася, адже вірить, що брат сам відгукнеться. Родина Еріксонів сподівається, що вдасться розшукати пана Володимира через нашу газету. Можливо, чоловік прочитає публікацію й налагодить спілкування з рідними, а ні, то просимо допомоги читачів. Номер телефону Людмили Олександрівни: 0508505713.

Джерело: НОВА Тернопільська газета

Від admin