Тернополянин Володимир Жогло розповів 10 невідомих фактів про себе. Актора першого україномовного гумористичного «Вар’яти-шоу» вважають найбільшим і найбородатішим «вар’ятом».

Факт №1

Мені вірять люди. Реально довіряють. Мене апріорі не вважають злим тому, що я великий. А великі люди злими не бувають. То ж усі з дитинства знають!

Факт №2

Мій улюблений напій – молоко. Потім – квас. Але лише трушний, як раніше, з жовтих бочок. Ще дуже люблю чорний чай: як холодний, так і гарячий. Можу пити його відрами. В мене вдома є 900-мілілітрова чашка. З нею і п’ю.

Факт №3

Якось я написав для дівчини пісню і пішов співати її, як серенаду, під її вікном. А вона жила чи то на шостому, чи то на восьмому поверсі. І поки я співав, на балкони вийшла купа сусідів: жінка з дитиною, якісь чуваки. Мою романтичність оцінило багато людей, але дівчина відреагувала не так яскраво, як я думав.

Факт №4

Моя мама дуже хотіла, щоб я став священиком. Бо я дуже добре співав, і навіть деякий час ходив у церковний хор. Та я отримав вищу освіту, і священиком не став.

Факт №5

Найдовші стосунки в мене тривали 3,5 роки. Але! Хоч скільки б я зустрічався з дівчиною, і хоч як би наші стосунки скінчилися, завжди, десь через місяць дівчина обов’язково телефонує мені, розкаюється і каже, яка вона дурна, і як могла втратити найкраще, що було в її житті.

Факт №6

Я співав для 7 тисяч людей під час виступу «Вар’яти-шоу» на стадіоні. То було дуже круто!

Факт №7

Я закінчив музичну школу з класу скрипки. Владзьо, до речі, теж.

Факт №8

У колективі «Вар’яти-шоу» мене називають «Жошка». Все просто – то похідна від прізвища. Мені подобається.

Факт №9

Я мрію про трьох дітей, бо ж і нас у сім’ї троє. Вже й імена придумав. Старшого сина назву Ярослав. Право назвати доньку віддам дружині. А молодшого сина – або Матвій, або Максим.

Факт №10

Я не веселий!

zhoglo

 

За інформацією: novy.tv

Від admin