На посаду комісара Тернопільського обласного військового комісаріату призначили Леоніда Нечепорука. Днями його офіційно представили колективу та керівництву міста і області. Перед призначенням Леонід Нечепорук пройшов тривалий відбір: тестування, співбесіди та перевірку на поліграфі. За посаду змагався ще з двома кандидатами.

– Атестаційні комісії тривали пів року. Важливо було, щоб новопризначений військовий комісар виконував завдання і не зганьбився. Відтак було обрано трьох кандидатів, але Леонід Нечепорук був беззаперечним лідером серед усіх, – зауважив командувач військ оперативного командування «Захід» Олександр Павлюк,

Леонід Нечепорук родом з Тернопільщини. Проте разом з сім’єю жив у Львові. В 2015 році був призваний під час мобілізації. Брав участь в АТО. А з червня 2017 року виконує обов’язки комісара Тернопільського обласного військкомату.

Ставлю перед собою чіткі завдання. Це відбір на військову службу за контрактом, забезпечення проведення призову на військову строкову службу. Також періодичне забезпечення призову офіцерів тощо, – каже Леонід  Нечипорук.

 

Від admin