Меморандум про співпрацю підписали Тернопільський національний економічний університет та Агрохолдинг «Мрія». Відбулась така подія від час засідання вченої ради вузу.

Як сказав ректор ТНЕУ, професор Андрій Крисоватий: «Цей Меморандум спрямований визначити нові сфери та нові механізми нашої тривалої і плідної співпраці. Я думаю, що започаткування таких нових підходів щодо організації і навчання, і практичної складової нашої діяльності є запорукою того, що у нашої держави буде майбутнє».

За словами Генерального директора Агрохолдингу «Мрія» Саймона Чернявського, наразі в Агрохолдингу «Мрія» вже працює 167 випускників ТНЕУ. «Ми дуже цінуємо ваших випускників і вирішили систематизувати та формулізувати наші стосунки з ТНЕУ у вигляді підписання Меморандуму. Нам дуже важливо зараз, на цьому етапі розвитку, дивитися вперед – з ким ми будемо розвивати нашу діяльність. Тому питання підбору кадрів та навчання молодих спеціалістів є надзвичайно актуальними».

Як пообіцяв Саймон Чернявський, цим Меморандумом будуть зафіксовані наміри Компанії більш системно і ближче працювати з вузом. «Ми будемо раді вітати ваших випускників у нас в компанії, будемо починати практики вже в наступному сезоні і робочі місця також сподіваюсь їм забезпечити», – наголосив Генеральний директор Агрохолдингу «Мрія», звертаючись до учасників зібрання.

Додамо, що співробітництво ТНЕУ та «Мрії» розпочалось близько двох років тому.

Від admin