Відкритий Всеукраїнський турнір з вільної боротьби серед чоловіків «Тернове поле – 2017», присвячений пам’яті заслуженого тренера України, судді міжнародної категорії Віталія Назарчука, 12-13 жовтня проходитиме у спортивному залі Тернопільського Національного педагогічного університету ім. В.Гнатюка. Уже традиційно чемпіони цих змагань завойовують титул майстра спорту України, а цього року турнір ще є відбірковим на участь переможців у чемпіонаті світу, який відбудеться в Польщі. Тому у ці дні до Тернополя з’їхалися найсильніші дорослі борці України та збірна команда Білорусі із Мінська.

Змагання проходитимуть 12 жовтня з 10 години, а урочисте відкриття турніру розпочнеться о 12:00, після чого продовжаться попередні сутички. 13 жовтня з 10 години відбуватимуться півфінальні та фінальні сутички змагань, а які завершаться церемонією урочистого закриття та нагородження переможців.

Організовують Всеукраїнський турнір управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради, Асоціація спортивної боротьби України, Тернопільська федерація вільної боротьби та Спортклуб з боротьби «Галицькі леви». Головний суддя змагань, суддя міжнародної категорії Сергій Цимбал з Тернополя, головний секретар Олександр Мозолюк з Хмельницького.

ternove-pole-2017

Від admin