Тернополянка Мар’яна Ороновська на своїй сторінці у Facebook написала про прикрий випадок, який стався днями. Дівчина розповідає, що зіткнулася з халатністю та нахабною поведінкою медиків швидкої допомоги:

“Ніколи не публікую особисті скарги в даній соціальній мережі, але від ситуації, яка сталась ,в мене просто шок. Сьогодні о 22.45 викликала швидку допомогу. Мій запит записали і о 23.03 на мобільний пролунав дзвінок від медсестри з швидкої. Пояснивши, як проїхати до будинку, стала чекати.

Задзвонив домофон-відчинила, вийшла на коридор, ввімкнула світло на моєму поверсі, 5,4(сходи ), так, як на дверях не має номерного знаку, вирішила почекати лікарів.

23.09 знову телефонує та ж жіночка й з претензіями, мовляв, що ви собі думаєте, чому ви не зустрічаєте швидку?!?!?!, на що я відповіла, що вже вийшла на коридор та чекаю їх, поклали трубку…Знову чекаю…

23.12 знову ж дзвінок, але слова були ще гірші:”Ви совісті не маєте, ліфт не працює, де шостий поверх, куди нам йти, що взагалі ви собі думаєте!!!”

В той час, поки вона претензіювала, я йшла їм на зустріч, зійшла на 4 поверх і тут почалось…

Я показала рукою на величезну білу цифру на досить великій синій табличці та жовтому тлі-номер поверху будинку, який є на кожному рівні.Будинок однопідіздний, поверхи наскрізні, всюди є позначки, але, як виявилось, шостий поверх надзвичайно важко знайти в такому будинку.(6 -поверховий будинок)

Ну, а далі, дві заведені жінки замість того, щоб запитати, що сталось почали кричати, на що я зробила їм зауваження , сказавши:”Будьласка, тихіше, Ви можете розбудити сусідів”.

Поки піднімались, почали принижувати мене, голос не зтишили, я мовчала, але коли вони зайшли до квартири і далі продовжили свої крики та звинувачення, ми просто відмовились від їх послуг.

Я їм сказала в обличчя:”Дівчата, я -в шоці від Вашої допомоги і так це не залишу.”

Друзі, а якби людина, яка викликала швидку була вдома одна, якби не мала змоги встати з ліжка, то так і б померла поки лікарі блудили по будинку-олнопідізднику-лабіринту із цифрами, проклинаючи несправний ліфт?!Просто в шоці!Ну, а привітливості, людського ставлення годі й чекати від таких спеціалістів!

Прохання, кураторів, не закривати на такі дії очі, адже колись такі вчинки можуть вартувати людського життя”, – пише тернополянка.

Від admin