1 жовтня в Україні стартував осінній призов до армії. До війська на строкову службу цьогоріч чекають чоловіків від 20 до 27 років, які раніше не призивалися та не мають права звільнення – розповідає Медіатор.

– Призову на військову службу підлягають чоловіки, яким на час призову виповнилося 18 років. Проте відправлятимуть до війська осіб від 20 до 27 років. Вони повинні бути придатні за станом здоров’я. Виклику на засідання комісії підлягає близько 21 тисячі призовників. Відправці до війська, згідно планового завдання, близько 300 осіб. Тобто це лише відсоток від загальної кількості, – зауважив т.в.о військового комісара Тернопільського облвійськкомату Леонід Нечепорук.

Перших призовників відправлять до війська вже 10 жовтня. А загалом призов триватиме до 30 жовтня. За неявку чоловікам загрожує штраф, а за ухиляння від служби – притягуються до відповідальності згідно чинного законодавства.За неявку чоловікам загрожує штраф, а за ухиляння від служби – притягуються до відповідальності згідно чинного законодавства.

Від admin