Вже майже рік в Апеляційному суді Тернопільської області відбувається розгляд скарги львів’янина Андрія Слюсарчука, більш відомого як «доктор Пі». Нині «лікар» вимагає зняти з нього усі обвинувачення і планує продовжувати діяльність, проте на жодному засідання не з’являвся, пише PRESS-ЦЕНТР з посиланням Нова тернопільська газета.

Кілька днів тому відбулося чергове судове засідання. Інтереси Слюсарчука представляє ціла делегація адвокатів та помічників. На останньому засіданні було три адвокати та ще дві особи, які сиділи в залі й уважно стежили за процесом. Потерпілі від дій Слюсарчука, зокрема, три родини з Тернопільщини, не беруть участі в процесі, кажуть, не хочуть згадувати пережитого.

Нагадаємо, сумнозвісний «ескулап» оскаржує в суді рішення Сихівського районного суду Львова, яким у 2014 році його було засуджено до восьми років позбавлення волі. Його визнали винним у п’яти випадках незаконної лікарської діяльності, двох вбивствах з необережності, шахрайстві, підробленні документів. Однак у тюрмі «доктор Пі» провів лише чотири роки і сім місяців. Влітку минулого року Володимирецький районний суд Рівненщини, де він відбував покарання, відпустив його на волю за так званим «законом Савченко», згідно з яким день у слідчому ізоляторі, де він провів більше двох років, зарахували за два (Слюсарчука затримали у 2011 році). Тому вважається, що Слюсарчук відсидів сім років, решту терміну відбуває умовно.

Від admin