Компанія «Агропродсервіс» відома своїми соціальними ініціативами в галузі спорту. Підтримка футбольної команди «Агропродсервіс-ветеран» та обласного відділення Федерації кікбоксингу України дають свої результати, – інформує офіційний Інтернет-сайт компанії. Так, тернопільський кікбоксер Максим Грейцар став чемпіоном Європи. Хлопець під час бою переміг свого суперника нокаутом. Ще один тернопільський спортсмен Данило Рибченко на цьому ж чемпіонаті виборов срібну медаль. До слова, генеральний директор компанії «Агропродсервіс», голова обласної Федерації кікбоксингу Іван Чайківський привітав спортсменів із досягненнями та вручив їм грошові нагороди.

Черговим кроком в розвитку кікбоксингу області може стати відкриття філій Федерації у районах.

Футболісти також показали вищий клас своєї майстерності. Під час розіграшу кубку України з футзалу серед команд-ветеранів «40+», команда «Агропродсервіс-ветеран» дійшла до фіналу та впевнено обійшла команду «Динамо-Суми» з рахунком 6:1 і виграла кубок України у Першій лізі.

Команда «Агропродсервіс-ветеран» вже неодноразово показувала свій професіоналізм на різних змаганнях. Зокрема, у 2016 році команда увійшла до вісімки кращих команд всеукраїнського чемпіонату з міні-футболу, а в лютому цього року наші футболісти здобули першість у змаганнях за Кубок міського голови польского міста Плонськ, – зазначають на сайті компанії.

Від admin