У пожежі, що спалахнула в Одесі в одному з корпусів дитячого табору “Вікторія”, загинуло троє дітей, ще троє шпиталізовано. Нагадаємо, що пожежа спалахнула в ніч на 16 вересня.

За попередньою інформацією, в корпусі, де зайнялася пожежа, перебували 42 дитини. Після евакуації 3 дітей зникли. За словами очевидців, вони, злякавшись, могли втекти в напрямку пляжу. Співробітники муніципальної охорони та поліція взялися розшукувати дітей, пише TeNews .

Про пожежу в Одесі написав на своїй сторінці Facebook відомий підприємець Сергій Лупійчук.

«В Одесі загинули діти. В приміщенні табору, якому близько року. Багатьох людей зараз турбує запитання: чому?

Як підприємець, що виготовляє продукцію протипожежного призначення знаю, що насправді відбувається в країні з пожежною безпекою і дам вам відповідь. Трагедія сталася внаслідок чого, що на перевірки ніхто вже давно не ходить і об’єктів в експлуатацію не приймає. Раніше був мораторій, а зараз – немає повноважень. Пожбезпека залишилася на совісті замовника і підрядника. З власного досвіду знаю, є вона лише у половини. У решти – економія коштів і власний заробіток бере верх над дотриманням проекту і будівельних норм та правил. Нажаль, трагедія в Одесі може бути лише першим дзвоником великої проблем», – зазначив Сергій Лупійчук.

Від admin