Директор будівельної компанії «Креатор-Буд», меценат та благодійник Ігор Гуда отримав нагороду за допомогу воїнам АТО. Нагородження відбулось у Центральному будинку офіцерів Збройних сил України, що у Києві, на вулиці Михайла Грушевського, 30/1. Вручив відзнаку представник Міністерства оборони України генерал-майор Олег Вальків,- повідомляє «Реально» з посиланням на прес-службу ЗСУ.

— Ця відзнака — велика честь для мене та усього колективу «Креатор-Буду». Але насправді значно більшою нагородою для усіх волонтерів, та й для усіх українців, є життя та здоров’я наших захисників. Кожен з нас робить те, що може, і те, що йому під силу. Я радію, що в «Креатор-Буду» та в мене особисто була нагода допомогти, підтримати. В Тернополі немає людей, які залишились байдужими. Хтось жертвував нашим захисникам останні збереження, хтось цілодобово працював і продовжує працювати в центрах підтримки бійців, хтось передає на Схід продукти, хтось переказує кошти. Ми діємо як одна дружня і згуртована родина, — розповів Ігор Гуда.

guda-vruchennia-09-2017-1

Ігор Гуда зазначає, що вдячний долі за те, що має таку можливість  — підтримувати інших, та переконаний, що усі підприємці повинні пам’ятати про свою соціальну відповідальність.

guda-vruchennia-09-2017-2

Загалом, відзнаки «За гуманітарну участь в антитерористичній операції» отримали відомі волонтери України. Відзначено тих, хто в період з 2014 року став надійною опорою для бійців добровольчих батальйонів, військовослужбовців Збройних Сил України та прикордонних військ. Серед нагороджених є й інші відомі тернополяни: технічний директор IT-компанії «eMagikOne» Сергій Савчишин, волонтер Лілія Мусіхіна, підприємець Віктор Гайдук.

guda-vruchennia-09-2017-3

Від admin