Агрофестиваль «Свято файних мрій» 17 вересня об’єднає любителів малини, хорошої музики та цікавих забав у селі Августівка Козівського району. Захід приурочений святкуванню другого року роботи ягідного кооперативу «Файна поляна», створеного за підтримки Агрохолдингу «МРІЯ».

– Ми вирішили влаштувати сімейне свято, на яке б хотів потрапити і дорослий і малий, – розповідає директор Благодійного фонду Агрохолдингу «МРІЯ» Василь Мартюк. – Два роки успішної роботи ягідного кооперативу «Файна поляна» стали чудовим приводом для цього, адже ми також хотіли якось по-особливому відзначити успіх одного з перших кооперативів, який отримав підтримку від Компанії. Ідея заходу – це, перш за все, відпочинок душі та тіла для всіх гостей! А також ми хочемо показати, що агрофестиваль це свято, яке варте уваги.

Грандіозне гастро-музичне дійство «Свято файних мрій» обіцяє його учасникам та гостям побувати на екскурсіях на полях Компанії, а ще – безкоштовно поласувати малиною. Також програма агрофестивалю включатиме у себе ярмарок виробів народних умільців, майстер-класи з гончарства, ковальства та інших ремесел, виставку сільгосптехніки, частування стравами народної кухні. А на наймолодших учасників чекатимуть атракціони, конкурси та розваги, зоокуточок і навіть кінні прогулянки.

На святі звучатимуть виступи місцевих фольклорних колективів, а запалить фестиваль агро-рок-концерт від легендарного гурту LOS COLORADOS.

Print

Від admin