6 липня у Територіальному управлінні МНС України у Тернопільській області відбулось засідання колегії, на якому підведено підсумки роботи за перше півріччя поточного року. Захід відбувся під головуванням начальника Територіального управління генерал-майора служби цивільного захисту Євгена Лукавого, за участю керівництва підпорядкованих підрозділів та керівників служб Територіального управління.

Засідання розпочалось з оголошення наказів про заохочення кращих працівників за високі досягнення в службовій діяльності та присвоєння особовому складу підрозділів МНС області чергових звань. Нагороди та погони вручав особисто начальник Територіального управління МНС області.

На колегії були розглянуті результати службової діяльності Територіального управління та підпорядкованих підрозділів у першому півріччі 2012 року, стан реагування підрозділів на надзвичайні ситуації та готовність до дій за призначенням. Заслухано звіти ряду керівників служб цивільного захисту районів області про діяльність державних пожежно-рятувальних частин. Також розглянуто питання про стан дотримання фінансової, бюджетної дисципліни, результати внутрішнього бюджетного контролю та стан виплати грошового забезпечення та заробітної платив підрозділах Територіального управління.

Після ознайомлення з матеріально-технічною базою служби цивільного захисту у Тернопільському районі та 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління відбулись практичні показові заняття по організації гасіння пожежі на об’єкті з небезпечною хімічною речовиною. Після чого було вручено довідку за результатами комплексної перевірки з наданням практичної допомоги керівництву служби цивільного захисту у Тернопільському районі та 3-ї державної пожежно-рятувальної частини Територіального управління з питань службової діяльності. За участю начальників державних пожежно-рятувальних частин Територіального управління МНС області відбулись практичні заняття в газодимокамері. Після чого розпочалось підведення підсумків.

За результатами роботи колегії генерал-майор служби цивільного захисту Євген Лукавий окреслив основні завдання на наступне півріччя та зазначив, що за підсумками першого півріччя роботу Управління та підпорядкованих підрозділів Міністерством з надзвичайних ситуацій України оцінено з позитивного боку.

Від admin