Оперативники карного розшуку Тернопільського міськвідділу міліції за підозрою у скоєнні крадіжок затримали 28-річного жителя обласного центру. Уже доведено його причетність до трьох протиправних діянь, пов’язаних із незаконним заволодінням чужим майном.
Як розповів начальник Тернопільського міськвідділу внутрішніх справ Олександр Хілюк, кримінальний досвід у вчиненні майнових злочинів молодий тернополянин уже мав. За крадіжки відбував покарання в місцях позбавлення волі. Та звільнившись, вдався до звичного йому злодійського ремесла. До однієї із таких протиправних справ залучив 25-річного жителя Тернополя, з яким познайомився в колонії. Молодики вночі обікрали автомобіль, припаркований у дворі багатоповерхівки. Транспортний засіб не був обладнаний сигналізацією, тож в його салон проникли без особливих перешкод. Поцупили «болгарку», електродрель та інші інструменти. Крадене згодом продали на ринку.
Наступного разу на крадіжку молодик вирушив сам. Чим би поживитися, шукав у під’їздах багатоповерхівок. За два дні зумів викрасти два дитячі велосипеди. Їх теж успішно збув, а виручені гроші прогуляв.
Запобіжним заходом для затриманого стало тримання під вартою. Проти нього порушили кримінальну справу за частиною 2 статті 185 Кримінального кодексу України.

Від admin