01 липня о 13:51 у місті Збараж на вулиці Лесі Українки, виникла пожежа цистерни з мазутом.  Ймовірною причиною виникнення загорання стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

01 липня о 17:50 виникла пожежа в господарській будівлі одного з приватних господарств у селі Кривеньке Чортківського району. Вогнем знищено покриття та перекриття будівлі на площі 55 м.кв, 2 тони зерна та 10 метрів кубічних дошок. Причина виникнення пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

01 липня о 21:50 у місті Борщів на вулиці Вовківській виникла пожежа на міському сміттєзвалищі. Полум’ям було охоплено площу 50 м.кв. Ймовірною причиною виникнення загорання стало необережне поводження з вогнем невстановленої особи.

02 липня о 02:50 виникла пожежа у гаражі на подвір’ї одного з приватних господарств в селі Жолобки Шумського району. Вогнем пошкоджено перекриття та покриття на площі 30 м.кв, автомобіль «Москвич – 412» та інструмент. Під час гасіння врятовано 2 будівлі, всього матеріальних цінностей орієнтовно на суму 80 тисяч гривень. Причина пожежі та матеріальні збитки встановлюються.

Від admin