Вчора в Тернополі, близько обіду,  наряд Державної служби охорони отримав інформацію про надходження сигналу «Тривога» з магазину по вулиці Злуки, який перебуває під охороною.

Прибувши на місце виклику, до міліціонерів  звернулась перелякана продавець алкогольного відділу, яка вказала на агресивного чоловіка, який голосно і нецензурно лаявся та ледь стоячи на ногах, розмахував руками. Виявилося, що цей чолов’яга зайшов до магазину і влаштував там сварку з жінкою після того, як та побачила, що останній намагався викрасти горілку та цигарки. Наразившись на агресію клієнта, який після невдалої спроби скоєння крадіжки, покидати приміщення не збирався, перелякана жінка негайно викликала міліцію.

Побачивши міліціонерів, 30-річний Тернополянин не заспокоївся, а навпаки, почав ще більш агресивно вести себе, тепер і по відношенню до працівників міліції, тому – за мить на його руках замкнулися кайданки. Щоправда, погрози на адресу працівників магазину та міліції продовжували лунати і в авто, на якому затриманого везли на освічення, і в міськвідділі міліції, куди його згодом доставили працівники ДСО.

Вгамувався горе – «злодій» лише після того, як дізнався, що його дії підпадають під частину 1 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка).

Від admin