Трюк “гачок у оці”, який російський ілюзіоніст Ілля Сафронов намагався показати на березі Тернопільського ставу довелося припинити. Гачок застряг між носом і оком. На знімальний майданчик викликали швидку.

Тернопільські медики виймали рибальський гачок з носа російського ілюзіоніста Іллі Сафронова через рот у середу, 4 липня.
Ілюзіоніст, виконуючи трюк на зйомках телешоу, зрозумів, що усе йде не по плану і попросив викликати медиків. Зйомки проводили на набережній Ставу на причалі.
– Сафронов збирався показати трюк, який назвав “Гачок із ока”, – розповіли кореспонденту на наступний день очевидці. – Але щось пішло не так, він відійшов вбік. Йому намагалися допомогти, але зйомки у найближчий час не продовжили. Що було далі, не знаю.
Як розповіли люди, які працюють неподалік, на місце події дуже швидко приїхала швидка.
– Карета швидкої заїхала у парк, де відбувалися зйомки, – каже тернополянка Світлана Горішна. – ми не знали, що трапилося — думали комусь із глядачів стало зле.
На “Новому каналі” який проводив зйомки інцидент підтвердили. Однак запевнили, що з ілюзіоністом усе гаразд — медики вчасно надали допомогу.
– Під час трюку гачок застряг у носі в Іллі, – розповідає прес-секретар проекту Анна Захожа. – Брати вирішили не ризикувати і викликали швидку. Тернопільські медики приїхали дуже швидко і карета швидкої доставила Іллю у лікарню. Там лор оглянув його і вийняв гачок через рот. Жодної шкоди здоров’ю ілюзіоніста пригода не завдала і уже через годину після інциденту зйомки продовжили.
До слова, проект “Україна чудес” знімають у Тернополі та інших містах України. В нашому місті зйомки тривають уже декілька днів.

20 хвилин

Від admin