Оксана Балуцька, солістка гурту «Називний відмінок».

 Традиційно вважається, що весна – це час нових стартів, змін, початок відліку чогось нового, іншого, кращого. Як ви особисто ставитеся до такої думки і цієї пори року?

До весни я ставлюсь позитивно, зрештою, як і до будь-якої іншої пори року. А стосовно починань, то з цим у мене не складається. На активність мене спонукає осінь, а ще краще –початок зими. Тоді гостро відчувається, що рік добігає до завершення, і треба допрацювати все те, що не встиглося. А весна надихає на мрійливий настрій та бажання подорожувати, нові знайомства та відпочинок.

Якою, на Вашу думку, буде ця весна для Вас особисто – що плануєте, на що сподіваєтесь?

Не вимірюю своє життя порами року, тому якихось особливих планів на цю весну не складаю. Знаю, що працюватиму, як і завжди. З колективом працюватимемо над новим відеокліпом та готуватимемось до літніх фестивалів.

Якою прогнозуєте весну-2012 для нашої держави – політичний, економічний, соціальний, зовнішньополітичний аспекти тощо.  Чого, на Вашу думку, чекати від цьогорічної середньостатистичному українцю?

Нас чекає незвичайна весна у всіх планах, причиною цьому – Євро-2012. Гадаю, ця  подія так чи інакше зачепить кожного.

Початок весни у багатьох асоціюється із Жіночим днем. Ваше ставлення до цього свята: потрібно, не потрібно, забути, залишити, вітати, не вітати тощо.

Звичайно, приємною є чоловіча увага у цей день. Пригадую, як у дитинстві тато вітав нас із мамою, дарував тюльпани, подарунки. Цей день завжди був світлим і довгоочікуваним. Сьогодні ж точиться багато дискусій стосовно цього свята. Моя точка зору досить проста: у нашій державі та й у житті кожного є досить багато дійсно важливих проблем і питань, а ми чомусь зациклюємось на такій банальщині. Якщо 8 Березня зробити робочим днем, дискусії притихнуть. Кожен сам повинен вирішувати, потрібно святкувати чи ні.

Тернопільська Липа

Від admin