Представники Тернопільського національного технічного університету зайняли перше та друге місця у загальнокомандному заліку на Третіх спортивних студентських іграх з гирьового спорту серед вищих навчальних заходів ІІІ-ІV рівнів акредитації. Такі змагання 14 лютого відбулись на базі спортивного комплексу «Політехнік». Третьою була команда Тернопільського національного педагогічного університету.

В особистому заліку у своїх вагових категоріях чемпіонами стали: студент педагогічного університету Роман Порохняк (тренер Сергій Корнієнко) та представники технічного університету Степан Карпишин, Олександр Ліпчінський, Андрій Деркач, Василь Пасенко, Ігор Сірий, Андрій Капелюх – вихованці заслуженого тренера України Зеновія Кульчицького.

Також у цих змаганнях, організованих Тернопільським обласним управління фізичного виховання та спорту, управлінням з питань фізичної культури та спорту облдержадміністрації та управлінням у справах сім’ї, молодіжної політики, спорту і туризму міської ради, брали участь команди Тернопільського національного економічного університету та Кременецького обласного гуманітарно-педагогічного інституту. До речі, цей турнір став відбірковим для проведення чемпіонату України з гирьового спорту серед студентів, який навесні відбудеться на Дніпропетровщині.

Олена Лайко

Тернопільська Липа

Від admin