Студенти економічного університету долучились до проведення у Тернополі декларувальної кампанії. Відтак, вони працюватимуть волонтерами у державній податковій службі Тернопільської ДПІ до 1 травня.

Роз’яснюватимуть особливості декларування доходів, надаватимуть допомогу у заповненні річних декларації студенти економічного університету в державній податковій службі. Така співпраця триває вже не перший рік. Також волонтери долучатимуться до діяльності агітбригад. Для цього на вулицях міста вони роздаватимуть листівки та буклети щодо декларування доходів.

– Дуже приємно, що податкова служба довіряє нашим студентам. Це своєрідний екзамен як для студентів, так і для викладачів, – каже проректор з науково-педагогічної роботи економічного університету Андрій Крисоватий. – Однак студентам слід пам’ятати, що на відміну від університету, в податковій адміністрації такого явища як перездача немає. Тому спробувати себе в ролі волонтера в податковій службі досить відповідальна діяльність. Втім, молоді люди мають можливість використати свої знання, набути досвід і водночас зробити добру справу.

Студенти економічного університету працюватимуть у податковій службі Тернопільської ДПІ до завершення декларувальної кампанії, тобто до 1 травня.

Так, третьокурсник Тарас Вербило навчається на економічному факультеті за спеціальністю «Фінанси». Він є одним із найкращих студентів факультету. Відтак, Тарас пройшов відбір в університеті і долучився до такого волонтерського руху.

–         Участь у волонтерському русі беру вперше. Хочу здобути практичні знання у податковій службі, – говорить студент. – Проте працівником податкової адміністрації я себе наразі не бачу. У майбутньому мрію стати митником.

Юля КВІТКА

Від admin