У книгарні « Дім Книги», що по вулиці Коперника, 15 січня відбулось вручення призів за номінацією « Кращий покупець». Трьом переможцям конкурсу,  вручили цікаві подарунки. Головний приз «Настільна лампа» , її виграла Леся Зубкова, зайнявши 1-е місце. За умовами акції, витративши у магазині 170 грн. нараховувалось 100 балів. Жінка набрала у конкурсі найбільшу кількість балів за останній квартал. Читачка прийшла зі своїм сином Артемом, зараз він у другому класі, поки ми розмовляли, хлопчик розглядав новеньку яскраву книжку.

–         Вже більше чим 10 років, я читаю книги від видавництва «Богдан». Найбільше мені подобається література, що зв’язана із  філософією, психологією, медициною, астрономією.  Артемчик любить читати енциклопедії, бо вони ілюстровані, тим паче зараз книги такі цікаві, різнобарвні. Коли я приходжу в магазин завжди мушу щось купити. У цьому видавництві дуже великий асортимент і є що вибрати, навіть для найвибагливіших.

Також жінка в подарунок отримала малоформатний «Кобзар».

–          Якраз до школи потрібно Артемкові.

Ведуча конкурсу каже, що ця читачка не купивши десяти книг у магазині не вийде звідти. Решта переможців отримали цікаві книги, які є бестселерами. Організатори планують регулярно проводити подібного роду акції.

 

Марян Самарський

Від admin