Ростислав Фук, учасник музичного гурту з «Los Colorados» (гітара, вокал)

Завершується 2010 рік… Яким він був для вас – хорошим, поганим, звичайним, пролетів швидко чи було відчуття, що час тягнеться довго тощо?

2010 рік особисто для мене був неймовірним, адже я побував на концерті «Iron Maiden» в Румунії, це моя, так би мовити, мрія. Ну і з колорадосами поїхали виступати в Польщу. Це також було незабутньо і очевидно нова сходинка в нашій історії.

За які події, на вашу думку, 2010 рік увійде в історію (нашого міста, країни, світу)?

Думаю, що за «природні катаклізми», пов’язані з нашим «пре зиком» (див. вінок, «йолка»).

Чим особисто для вас він запам’ятається?

Як я вже казав Мейденами, румунським пивом і новим звукознімачем Seymour Duncan JB Jr, який я поставив в брідж.

Яка подія, зустріч, книга, фільм тощо стали для вас відкриттям 2010 року?

Зустріч – Оля Фреймут чи шо? Книга – Ремарк “На Західному фронті без змін”. Фільм: “Космічна станція” в Imax 3d.

Найбільша удача чи помилка цього року.

Найбільша удача – побував три рази за рік на морі – 2 рази на Чорному і раз на Балтійському. Найбільша поразка – побував три рази за рік на морі… не в сезон – 2 рази на Чорному і раз на Балтійському. 🙂

Який найголовніший життєвий досвід вдалося здобути цього року, зробити певні висновки тощо.

Найголовніший життєвий досвід, який вдалося здобути цього року – це брати завдатки за виступи на два місяці наперед. Висновки – пора стати дорослим.

Що позитивного треба на вашу думку взяти з нового року в старий, а що було б непогано залишити – як для вас особисто, так і для держави чи навіть світу.

Позитивне – поїхати в Румунію і закупитись пивом. Непогано залишити в старому році: «пре зика», комуністів і податкові реформи.

Якби можна було сформулювати основний слоган чи гасло року, що минає, яку б фразу, приказку, поетичний рядок тощо ви обрали.

“Рятуйся хто як може, Вітьок не допоможе!”

Що чекаєте (на що сподіваєтесь) від 2011?

Сподіваюсь пити німецьке пиво, закусувати червоною ікрою, бачити Сірьожу Звєрєва в себе на розігріві та літати в Британську Колумбію на лижі по вихідних.  🙂

Ольга Худа

Від admin