«Найнеобхідніше, найважче і найголовніше в музиці – це час», – стверджував геніальний австрійський композитор XVIII століття Вольфганг Амадей Моцарт. Провести час з музикою Моцарта та Россіні запрошує тернополян Муніципальний Галицький камерний оркестр. Програма, яку 17 листопада 2019 року своїм шанувальникам представить колектив, матиме назву «Вечір класичної музики».

klasyka_19_A4-2-800

Як розповів художній керівник і диригент оркестру, народний артист України Василь Феленчак, на присутніх у залі чекатимуть Дивертисмент фа-мажор, романси «До Хлої» та «Фіалка», найвідоміші фрагменти із опер «Весілля Фігаро» та «Дон Жуан», симфонія №40 (фрагмент) Моцарта. Порадують публіку артисти і його дзвінкою та світлою «Маленькою нічною серенадою».

Щодо Джоакіно Россіні – італійського композитора кінця XVII-початку IX століття, то у програмі «Вечора класичної музики» звучатимуть твори, які найяскравіше представлять дві його найпопулярніші опери – «Сорока-крадійка» та «Севільський цирульник».

Осіннього недільного вечора, коли ранні сутінки, ранні похолодання, тумани і ностальгія, ніщо так не зігріє душу, як класична музика. Отож, осінь, листопад і музика Моцарта та Россіні у виконанні Муніципального Галицького камерного оркестру…

Відбудеться концерт «Вечір класичної музики» в Українському Домі «Перемога». Початок о 18 годині.

Від admin