Вчительська (не) конференція, як її називають організатори, 28 березня, в середу, відбудеться у загальноосвітній школі І-ІІІ ст.-ДНЗ села Великі Гаї, що неподалік Тернополя. Зібрання проходитиме за формою Mini-EdCamp і матиме назву «Інтеграція, емпатія, командна робота в Новій українській школі».

edkemp1

Як анонсують організатори, це захід з обміну досвідом для відповідального вчительства, яке прагне кращої якості знань для наших дітей. По-друге, можливість заявити про Великогаївську громаду, її прогрес. По-третє, на конференцію реєструються вмотивовані люди з усієї України – очікується понад 150 учасників, більше двадцяти експертів. Тематику (не)конференції визначили в руслі тем Нової української школи.

Відтак, на захід запрошують вчителів, які хочуть робити свою справу по-сучасному, щоб було цікаво і їм, і учням. Такий обмін досвідом у вільній формі обговорення вже отримав схвалення в Міністерстві освіти і науки.

Реєстрація учасників конференції  розпочинається з 8 годині 30 хвилин, урочисте відкриття – о 10 годині.

Додамо, що взагалі «EdCamp» – це горизонтальний демократичний простір, і всі тут перебувають на одному рівні. Захід проходить у цікавому дискусійному форматі,  надає освітянам за короткий час отримати максимум сучасної корисної інформації.

Від admin