Сім сертифікатів для виплати грошової компенсації на придбання житла військовим та сім’ї загиблого військовослужбовця, у п’ятницю, 12 жовтня, вручив голова Тернопільської облдержадміністрації Степан Барна. Очільник області висловив подяку українським воїнам, які захищають територіальну цілісність держави на сході країни, а також військовим, які після здобуття Україною незалежності брали участь у бойових операціях на територіях інших держав, – інформує прес-служба ОДА.

barna-kvartyry-10-2018-1

«Держава пам’ятає про своїх воїнів. Сьогодні ми маємо можливість подякувати кожній родині за підтримку української армії та їхні внески у захист кордонів держави. Понад п’яти тисяч мешканців Тернопільщини безпосередньо брали участь в антитерористичній операції, а сьогодні боронять українські землі під час Операції об’єднаних сил», – наголосив Степан Барна.

barna-kvartyry-10-2018-4

Також голова облдержадміністрації підкреслив, що саме завдяки державній політиці відроджується українська армія та створюються комфортні умови для перебування наших захисників: «Ще у 2012 році на території області не було жодної військової частини. Сьогодні ж вони відновлюються у Чорткові, Теребовлі, Тернополі та Бережанах».

barna-kvartyry-10-2018-2

barna-kvartyry-10-2018-3

 

Від admin