Відсвяткувати у дружньому товаристві Всеукраїнський день бібліотек запрошують містян та гостей «файного» працівники Тернопільської обласної книгозбірні для дітей.

З нагоди свята протягом усього тижня у бібліотеці проводяться цікаві заходи, акції, виставки та екскурсії, а саме: арт-вікно «Калиновий вінок народного мистецтва України», книжкова інсталяція «Веселкове дерево читацьких симпатій», Бібліотечний мікс «Грай, співай, відпочивай – себе творчо проявляй» та інші.

Родзинкою святкової програми стане день відкритих дверей «Чим живеш, бібліотеко?», що запланований на 27 вересня. Головною подією дня стане зустріч з письменницею Іриною Мацко та презентація її книги «Кава по дорослому» яка відбудеться о 15.30.

Крім того, усіх бажаючих запрошуємо взяти участь у бібліотечній годині «Дещо з історії книги та бібліотеки» (13.30), презентації бібліографічної довідки «Перший українець-бургомістр» (Володимир Лучаківський) (14.00), бібліо-time для малечі «Все і всі на своїх місцях», а також долучитись до благодійної акції «Подаруй бібліотеці книгу».

Будемо раді розділити з вами наше професійне свято!

biblyi

Уляна Пилипчук – редакційно-видавничий сектор Тернопільської обласної бібліотеки для дітей.

Від admin