Вже через місяць у Тернополі мають відкрити «McDonalds». Проте на Майдані Перемоги та на прилеглій території зараз є чимало закладів швидкого харчування. Чи не бояться вони конкуренції із всесвітньовідомим брендом, ми запитали у продавців.

Якщо людям подобається у нас, то вони й надалі будуть приходити, – каже продавець Тетяна. – Наші покупці – студенти і вони не «потягнуть» щодня ходити в новий заклад. У нас доступні ціни. Конкуренція нам не страшна.

Продавець сусіднього кіоску з швидкою їжею пані Надія каже, що час все розтавить на свої місця.

Думаю, спочатку людей поменшає. Новий заклад буде робити все можливе, щоб привабити клієнтуру, різні знижки, – роздумує жінка. – Може перший місяць-два і буде менше покупців, але потім все стане на свої місця. – Ми конкуренції не боїмося, – запевняє продавець Ольга. – У нас зовсім інша цінова політика та меню. Маємо 60% постійних клієнтів. Думаю, може навіть збільшитися їхня кількість після відкриття «McDonalds». Бо ж не всім підійдуть ціни нового закладу. – Наш товар дещо відрізняється від продукції інших закладів швидкого харчування, – розповідає продавець Оксана. – У нас своя клієнтська база, тому конкуренції не боїмося.

Нагадаємо, що відкрити «McDonalds» планують на день міста – 28 серпня.

0e3b42daf1c5b91019fae49c7d4fa58d_XL

Джерело: «20 хвилин»

Від admin