21 червня цього року тернополянин Т.О. Хоміцький зареєстрував петицію, у якій поскаржився на незадовільний стан вулиці Крушельницької.

Чоловік інвалід I групи і пересувається винятково на інвалідному візку. А йому також хочеться інколи побувати біля озера і трішки там відпочити. Ось тільки пересування вищевказаною вулицею для таких людей – це справжні навіть не випробування, а тортури.

Ту петицію тернополяни підтримували просто неймовірними темпами. За першу добу її підтримали 278 осіб із 300 необхідних. Усього ж її підписало 433 людини. Для нашого міста – це рекорд.

І ось виконавчий комітет міської ради петицію розглянув і вирішив, що викладені у ній факти таки мають місце. Тому прийнято рішення замінити на цій вулиці покриття тротуару фігурними елементами викладення. Ось тільки виконувати ці роботи будуть в 2019 році. І то при наявності відповідного фінансування.

Тому доведеться і далі тернополянам на інвалідних візках докладати багато зусиль, щоб трішки помилуватися водяною перлиною нашого міста, пише ПРО ТЕ.

945

Від admin