У Тернополі вже діє новий пасажирський сервіс “Тачку”. Якщо коротко, то мобільний додаток для смартфонів близький за принципом до відомого “Bla-bla Car”.

Таким чином, він об’єднує водіїв з власним авто та пасажирів, які готові заплатити за “доставку” з точки А в точку Б, – пише Народна правда.

Про запуск у місті нового сервісу у спільноті “Тернопільські плітки” написав Андрій Кір.

— Як пасажир – вказуєте свій маршрут і вартість, яку готові оплатити за поїздку. Як водій – вносите під час реєстрації дані свого авто і можете підбирати найближчі до вас замовлення. Також, є розділ вантажних перевезень, – йдеться в пості.

Щодо розрахунку, то тут поки лише один варіант – готівковий.

Тим часом тернополяни активно коментують цю новину. Деякі з них вже спробували додаток і визнають, що він досить зручний у користуванні, а ще нагадує сервіси “Uber” та принцип роботи деяких служб таксі, не лише місцевих. Такий собі “вдосконалений гібрид” популярних сервісів такого напрямку. Серед “плюсів” і те, що це дешевше, ніж поїздка на таксі та зручніше, ніж користування громадським транспортом.

Містяни також додають, що додаток може доволі скоро набрати популярності. Особливо в час, коли Тернопіль залишиться без маршруток. Нагадаємо, з приватними перевізниками розірвано договори і вони вже до першого лютого повинні згорнути свою діяльність.

Від admin