До Дня Святого Миколая Тернопільський обласний центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» спільно з Теребовлянським центром фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» та Теребовлянською районною федерацією футболу організували проведення розіграшу Кубка району з міні-футболу, присвяченого Дню Святого Миколая.

Жеребкування команд відбулося 28 листопада, а безпосередньо змагання розпочались 2 грудня на майданчику зі штучним покриттям місцевого стадіону «Колос». Триватимуть вони до 23 грудня.

За умовами змагань, команди, які займуть у своїх зонах перше та друге місця, виходять до фінальної частини змагань, в якій буде визначено переможця кубка району з міні-футболу. А охочих взяти участь у турнірі виявилось аж двадцять чотири спортивних колективи. Це такі команди, як Кобиловолоки, Микулинці, Гайворонка, Теребовля, Лошнів, Ласківці, Варваринці, Залав’є-1, Іванівка, Бурканів, «Група Здоров’я», Дворіччя, Залав’є-2, команда «М’яспром», Мшанець, ДЮСШ, Ветерани, Ілавче, Струсів, Долина, Підгайчики, Хмелівка, Гумниська, Гвардійське.

Команди поділено на пять груп, а до півфіналу, який відбудеться 17 грудня, вже вишли предстаники Гайворонки, Залав’я, Бурканова, Струсова. А 19 грудня за вихід до фінальних змагань змагатимуться команди з Лошнева, Іванівки, колективи «М’яспром» та «Ветерани». Турнір саме у розпалі, а за два місця у півфіналі команди ще боротимуться між собою.

Фінальні змагання відбудуться 23 грудня 2017 року на Теребовлянському стадіоні «Колос» об 11 годині. Організатори вітають усіх учасників та вболівальників з чудовим та добрим святом Святого Миколая і бажають успіху усім командам.

Від admin