Близько 70 дівчат у білих сукнях пройдуть Тернополем 26 червня. Парад наречених вперше відбудеться  у нашому місті, в рамках Західноукраїнського весільного фестивалю.  Під час фестивалю кондитери спечуть найвищий весільний торт в Україні, заввишки до 3,5 метрів, яким смакуватимуть гості свята. До речі, величезну випічку планують занести до національної Книги рекордів.

Загалом дійство буде проходити в Тернополі два дні – 25-26 червня.

–  Реєстрація учасниць сьогодні, 16 червня, завершилась. Долучитись до параду наречених зголосились 68 дівчат. Наймолодшій з них – 5 років, яка разом зі своєю мамою крокуватиме містом у колоні наречених 26 червня, а найстаршій – за 30,  – розповідає виконавчий директор фестивалю Юрій Шкільняк. – Мета весільного фестивалю – показати, що Тернопіль є туристичним містом, де живуть найкрасивіші дівчата. А також продемонструвати новинки весільної індустрії, поділитись секретами підготовки до весілля.

Учасниці будуть одягнені у свої сукні, та й загалом образи наречених створюватимуть на власний розсуд. Аби присвоєння титулу найкращої відбувалось цілком об’єктивно, обиратимуть красуні у три етапи: вердикти винесуть окремо журі, тобто партнери фестивалю, і спонсори. Відтак, як кажуть організатори, дівчата мають можливість отримати більше подарунків і хороші враження. А ще за допомогою голосування через всесвітню павутину свій голос мають змогу віддати за найвродливішу наречену всі охочі. На переможницю чекає поїздка на двох у Париж.

Юля Квітка

Тернопільська липа

Від admin