Ми всі – жінки. Ми і подруги, і дружини, і мами, і доньки, і тьоті, і хресні, і просто супутниці життя, ми і слабка половина людства, і прекрасна його частина. Про нас говорять: привабливі, красиві, розумні, великодушні, а ще ніжні і всепрощаючі.

Ми – диво природи. Лицарі за нас в середньовіччі віддавали своє життя. Епоха Відродження оспівувала нас у своїх творах, присвячувала нам поеми, сонети. Пізніше, за нас бились на дуелях. І все це заради нас.

Так, звичайно, це дуже романтично, красиво.

А сьогодні? Де знайти принца на білому коні? Куди поділась безтурботність жіночого щастя? Що робити, куди бігти, де сховатись від буденних перипетій жіночої долі?

І знаходимо лише одну відраду – мрії. Змучені чорно-сірим буденням, ми, затамувавши подих, поринаємо у солодкі фантазії, гортаємо яскраві сторінки своїх бажань. Вони – наповнені кольором і щастям! Вони виводять нас з темного тунелю депресії, вчать прощати в період сварок та зрад. Вони наповнюють наші серця мудрістю і безкористям. Чарівні мрії, дякуємо вам за казковий світ під назвою «життя». Адже саме мрії допомагають нам зрозуміти, що не можна сваритись через дрібниці, не можна ображатись, гніватись, тому що часом мілкі непорозуміння можуть перетворитись на снігову лавину, яку важко зупинити. Нехай наші мрії будуть світлими і прекрасними. Нехай казкові мрії попелюшок стають реальними.

Щастя, Вам, здоров’я, краси та любові, милі, дорогі жінки! З святом Вас! Плекайте свої мрії і вони обов’язково збудуться!!!

 

Регіональний директор Компанії «L`ambre» (Тернопіль) Ірина Бєлозьорова

Від admin