Чому саме після тридцяти? Любити себе треба з усвідомлення Себе, в будь-якому віці і до самої смерті. Жінка наділена вічною молодістю, а допомагають їй у цьому сучасні косметичні засоби, новітні технології косметології і модні стрижки. Вік після тридцяти обраний не випадково. Після тридцяти років жінка починає розкриватися найбільш повно, в цьому віці вона сягає найвищої сексуальної активності і чарівності.

Можливо, питання «Як полюбити себе?»

Необхідно ставити жінкам, які не долюбили себе до цього віку, а тепер їм здається, що в такому «зрілому» віці це почуття зовсім не доречно. Після 30 років жінка, як правило, одружена і має мінімум одну дитину. Повна віддача в сім’ї і на роботі заважає жінці полюбити себе. А даремно, адже любов до себе несе за собою бажання доглядати за собою і радіти життю.

Деякі тридцятирічні жінки не те щоб старо виглядають, а відчувають себе бабусями. Адже для того, щоб повернути собі молодість, достатньо викинути застиранный халат і стоптані капці, замінивши їх обтягуючими брюками, топом і домашніми туфельками на невеликому каблучку, а частіше необхідно жінці відвідувати салони краси, щоб завжди виглядати молодо і красиво.

Не тільки ви самі по-новому подивіться на себе, але і ваш чоловік побачить у вас колишню модну, струнку і незвичайну жінку. У цьому віці чимало переваг. Це в юності ви не замислювалися над тим, як підкорити чоловіка, а зараз ви досвідчена спокусниця. Чоловіки більше всього цінують цей вік.

Про це свідчать і історичні факти. У всі часи свої серця чоловіки віддавали не молоденьким і красивим дівчатам, а доглянутим і енергійним жінкам. Розумних чоловіків приваблюють не ноги в міні-спідниці, а жвавість розуму і глибина погляду. Весела, енергійна жінка завжди виглядає молодий.

Якщо до бажання змінитися зовні з’явиться бажання реалізувати себе, то ваша мрія стане для вас джерелом енергії. Не варто чекати від кожного знайомого вам чоловіки оцінку вашим змін. Ви змінюєтеся для самої себе.

Для вас важливо виглядати привабливою у власних очах, а вже потім в очах оточуючих. І ось, коли ви повірите в свою неперевершеність самі, тоді вона стане помітна всім.

наше-счастье

Від admin