Впродовж двох днів на Тернопільському ставі проходив Відкритий чемпіонат міста Тернополя з віндсерфінгу. Учасниками змагань стали 15 спортсменів, які представляли обласну ШВСМ та КДЮСШ з водних видів спорту. Проходили перегони у двох класах вітрильних дошок: олімпійському класі RSX та юнацькому – Techno-293 – за олімпійською дистанцією.

windserf-30-06-2018 — копия
На фото: на передньому плані – Мар’ян Воловець та Сашко Тугарєв

За результатами семи проведених перегонів, які відбувались за умов сильного поривчастого вітру, серед дорослих перемогу здобув знаний тернопільський віндсерфінгіст, майстер спорту міжнародного класу, учасник Олімпійських Ігор в Ріо-де-Жанейро Олександр Тугарєв.

windserf-tugarev-30-06-2018
На фото: Олександр Тугарєв

Срібним призером став Мар’ян Воловець. Обоє спортсменів – студенти ТНЕУ. На третьому місці Юрій Будай – випускник ТІСІТ.

windserf-kolodnytckyy-30-06-2018 — копия
На фото: Іван Колодницький

Серед юнаків у класі Techno-293 перемогу виборов Іван Колодницький (учень Тернопільської ЗОШ №4). Друге-третє місця розділили брати Тігран та Тімур Данієлян (учні ТЗОШ № 26).

windserf-timur-danielian-30-06-2018 — копия
На фото: Іван Колодницький та Тімур Данієлян

Кращою серед дівчат стала Аліна Нижегородова (учениця ТСШ №3).

windserf-nyzhegorodova-30-06-2018
На фото: Аліна Нижегородова

За підсумками чемпіонату міста Тернополя з віндсерфінгу буде сформовано вітрильну збірну для участі у Кубку України, який наприкінці липня відбудеться у Києві, – повідомив тренер спортсменів Олексій Нижегородов.

Олена Лайко, “Тернопільська Липа”

Фото автора

 

Від admin