Журнал «Фокус» оприлюднив Рейтинг якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти». Високу оцінку в рейтингу отримала і одна з компаній Тернопільщини – Агрохолдинг «Мрія». Вона стала другою в галузевій номінації «Аграрні компанії» та зайняла четверте місце серед усіх українських компаній у функціональній номінації «Іміджевий капітал КСВ». Як зазначено на офіційному сайті «Мрії», такий результат Агрохолдингу забезпечили високі показники корпоративної соціальної відповідальності, репутаційної стабільності, антикризової стійкості, медіаактивності та інноваційності підходу.

MRIYA-Horizontal-UKR-600

Організатори рейтингу зазначили, що компанія відновлює виробничі процеси, працює над покращанням фінансових показників, повертає довіру кредиторів та активно реалізує соціальні проекти. Окремо була відзначена робота «Мрії» з підтримки сільських громад шляхом розвитку кооперативного руху. Нагадаємо, що у 2017 році Агрохолдинг спрямував 1,3 млн грн. на підтримку 10 діючих та створення 10 нових кооперативів.

До слова, це вже не вперше компанія отримує високу відзнаку «Репутаційних АКТИВістів». У 2016 році «Мрія» була четвертою в галузевій номінації, а у 2017 році зайняла третє місце серед аграрних компаній.

Переможці всеукраїнського Рейтингу якості управління корпоративною репутацією «Репутаційні АКТИВісти» оголошуються щорічно, починаючи з 2015 року. Організаторами проекту виступають журнал «Фокус» та Агентство PR-Service. Для участі в журі запрошуються кращі галузеві журналісти та інвестиційні аналітики. Оцінка учасників рейтингу проводиться у форматі закритого голосування.

mria-reityng-03-2018-1

mria-reityng-03-2018-2

Від admin