Громадська організація «Молодіжне об’єднання «Успішна молодь» у рамках проекту «Non-formal University» вперше у Тернополі організовує курс тренінгів «Психологія статі та сексуальності». Організатори обіцяють цікаві питання, шокуючі факти та професійні відповіді – ось, що чекає на учасників даного курсу. Також разом з тренером учасники розберуться у психології чоловіків і жінок, особливостях стосунків між різними статями, зрозуміють, чи насправді чоловіки та жінки настільки різні і що потрібно, щоб бути щасливими і коханими, спростують існуючі міфи про людську сексуальність, дізнаються більше про себе і отримають масу задоволення від спілкування в колі однодумців.

Даний курс також буде цікавий для студентів і практикуючих психологів, адже зачепить не тільки популярні, але і професійно зорієнтовані теми.

Коли? Курс 20, 22 та 23 листопада 2017 року о 16:00.

Де? Дружня ресторація “Мамонт”.

Тренер – Галина Свідерська (неймовірно харизматична та чудова жінка,викладачка, якою захоплюються усі студенти, кандидат психологічних наук, доцент кафедри практичної психології ТНПУ ім. В.Гнатюка, сертифікований консультант у методі позитивної психотерапії (Basic Consultant of Positive Psychotherapy)

Реєстрація :https://goo.gl/forms/Rb374ZruTH5LL2Bn2

За додатковою інформацією звертайтесь до координатора проекту: Сендецької Тетяни, контактний телефон: +380961932778
Електронна пошта: tetiana.sendecka@gmail.com

Від admin