У другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. Напередодні кращих представників спортивної галузі області відзначили в Тернопільській ОДА. Грамоти та подяки отримали близько сімдесяти тренерів, вчителів фізичної культури, керівників спортивних закладів, меценатів та шанувальників спорту. З професійним святом на урочистому зібранні з цієї нагоди їх привітали заступник голови Тернопільської ОДА Юрій Юрик, заступник голови Тернопільської обласної ради Любомир Крупа та начальник управління фізичної культури та спорту облдержадміністрації Віктор Мацикур, – інформує прес-служба ОДА.

З нагоди свята, працівникам спортивної галузі та тренерам побажали міцного здоров’я, оптимізму та віри в свою працю та в талант вихованців. «Ми живемо в непростий для країни та людей час, але спорт дає нам всім фізичний гарт та характер, що дозволить подолати будь-які труднощі», – зауважив Віктор Мацикур.

yuryk-sport-2017-4

Приєднуючись до привітань, заступник голови облдержадміністрації Юрій Юрик наголосив, що країна за останні роки повертається до спорту: галузь фінансується, а відтак відновлюється та розвивається спортивна інфраструктура. Й цього року 10% фінансування з коштів Державного фонду регіонального розвитку передбачили на реалізацію об’єктів спортивної інфраструктури. А це означає, що діти області тепер матимуть змогу займатися спортом якісно та в належних умовах.

yuryk-sport-2017-3

«Ми тішимося не лише спортивними здобутками наших краян, а й вітаємо спортсменів, тренерів, вчителів фізкультури, працівників галузі фізичної культури та спорту та всіх громадян нашої держави, які прагнуть вести здоровий спосіб життя. Тому бажаємо усім представникам спортивної галузі Тернопільщини подальших звершень та перемог», – підкреслив Юрій Юрик.

yuryk-sport-2017-2

yuryk-sport-2017-1

Від admin