18 жовтня 2024 року в Теребовляні відбулася важлива подія для внутрішньо переміщених осіб, які знайшли прихисток у нашій громаді. Було підписано тристоронній Меморандум про співпрацю між Теребовлянською міською радою, громадською організацією «КримСОС» та відділом культури Теребовлянської міської ради.

Цей документ є свідченням того, що наша громада готова надавати всебічну підтримку внутрішньо переміщеним особам. Співпраця між підписантами меморандуму спрямована на проведення спільних просвітницьких заходів, Організацію культурних та соціальних заходів, створення умов для інтеграції ВПО в життя громади, розробку стратегії покращення умов проживання, аналіз потреб ВПО та розробка відповідних програм та проєктів.

«Співпраця відкриває нові можливості для ВПО та одночасно сприяє розвитку нашої громади», – зазначив Теребовлянський міський голова Олег Продан.

Завдяки цьому меморандуму, внутрішньо переміщені особи, які проживають у Теребовлянській громаді, отримають додаткову підтримку та зможуть почуватися більш комфортно і безпечно.

Вже найближчим часом в рамках виконання умов меморандуму буде реалізовано спільний проєкт. Слідкуйте за новинами на офіційному вебсайті Теребовлянської міської ради та нашій сторінці у соціальній мережі Фейсбук, щоб дізнатися більше про його деталі.