Радісна новина надійшла з Києва! Народний аматорський ансамбль танцю “Любисток” імені Ігоря Николишина з міста Теребовля став лауреатом I ступеня VII Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського. Це визначна перемога для колективу, міста та всієї Тернопільщини.

“Любисток” вразив журі та глядачів своїми яскравими виступами, високою майстерністю та любов’ю до українського танцю. Творча діяльність колективу неможлива без підтримки Теребовлянського коледжу культури і мистецтв та Центру культури і дозвілля міста Теребовля.

Всеукраїнський фестиваль-конкурс народної хореографії імені Павла Вірського – це масштабна культурна подія, яка проводиться раз на три роки. Конкурс має на меті збереження та розвиток української народної хореографії, підвищення рівня виконавської майстерності колективів та популяризацію українського танцю.

Перемога ансамблю “Любисток” – це результат наполегливої праці, таланту та відданості українській культурі. Колектив висловлює щиру подяку своїм педагогам, батькам танцюристів та всім, хто підтримував їх на шляху до перемоги.

Наступним етапом для ансамблю стане участь у гала-концерті переможців у Києві. Ми вітаємо “Любисток” з цією перемогою та бажаємо подальших творчих злетів!