Тернопільський академічний театр актора і ляльки розпочав свій 45-ий театральний сезон.

Він стартував із виставу “Дзвони-Лебеді” – казка-легенда перенесла глядачів у далекі часи Київської Русі та розповіла, як наші пращурі захищали свою землю, та на які подвиги були здатні заради рідного краю. Патріотизм, вірність рідній землі й високі людські почуття – на цьому тримається сюжет вистави.

А вже цього тижня театр запрошує переглянути казку мандрівного лялькаря “Я+Ти=Ми”.

Уявіть, що ми всі на борту сучасного авіалайнера і разом з нами летить кумедний пасажир, а в його валізі дивовижний багаж – театральні ляльки та реквізит.

Літак набирає висоту і просто у салоні розпочинається казка про двох малюків, які, на перший погляд, здаються схожими, проте несподівано для себе з’ясовують, що їхній одяг “не однаковий”. Через це між ними виникає суперечка, яка переростає у бійку. Однак Мандрівний лялькар відкриє їм таємницю, яка допоможе знайти шлях до порозуміння та навчить, як важливо приймати відмінності одне одного.

Ця історія не залишить байдужими ні дітей, ні дорослих, адже вона нагадує про те, що головне не зовнішня схожість, а вміння розуміти, співчувати та підтримувати одне одного.

На прем’єрний показ театр запрошує увечері середи 2 жовтня, початок о 17:00, а також у неділю 6 жовтня о 12:00 і 14:00