У Харкові викрито огидний злочин, який скоїв колишній вчитель фізкультури. Чоловік протягом кількох років знущався над своїми учнями, ґвалтуючи та розбещуючи їх. Після скоєних злочинів він намагався сховатися від правосуддя, втікши до монастиря на Тернопільщині.

За даними слідства, у період з 2018 по 2021 рік підозрюваний, працюючи вчителем фізкультури в різних харківських школах, неодноразово вчиняв сексуальні дії стосовно своїх учнів. Жертвами його розпусти стали троє хлопчиків віком від 11 до 13 років.

Після скоєння злочинів, аби уникнути відповідальності, він звільнився з роботи та перебрався до чоловічого монастиря на Тернопільщині. Однак правоохоронці швидко встановили його місцезнаходження та затримали.

Слідчі повідомили зловмиснику про підозру за частиною четвертою статті 152 (зґвалтування особи, яка не досягла чотирнадцяти років) та частиною другою статті 156 (вчинення розпусних дій щодо малолітньої особи) Кримінального кодексу України. Ці злочини караються позбавленням волі на строк від 10 до 15 років.

Наразі вирішується питання щодо обрання підозрюваному запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.