Учора, близько 17:00 години, у Тернополі сталася чергова дорожньо-транспортна пригода за участю водія, який перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Як стало відомо, водійка автомобіля BMW не впоралась з керуванням та в’їхала в огорожу на вулиці Володимира Лучаківського. Після скоєного вона намагалася приховати свій злочин та покинула місце події.

Завдяки небайдужим громадянам, які стали свідками ДТП, поліцейські оперативно розшукали та затримали втікачку. Нею виявилася 45-річна мешканка міста.

Під час спілкування з правоохоронцями жінка зізналася, що після ДТП вжила алкогольні напої. Проте, приховати свій злочин їй не вдалося. Результати огляду на стан алкогольного сп’яніння, проведеного за допомогою приладу Драгер, показали значне перевищення допустимої норми.

На порушницю патрульні склали адміністративні матеріали за частиною 4 статті 130 (Вживання алкоголю особою, яка керувала транспортним засобом, після дорожньо-транспортної пригоди за її участю) та за статтю 124 (Порушення ПДР, що призвело до ДТП) Кодексу України про адміністративні правопорушення.