Директору спортивного клубу з Чорткова оголошено про підозру у вимаганні та одержанні неправомірної вигоди за вплив на працівника сервісного центру для складання іспиту з водіння. Про це повідомляє пресслужба Тернопільської обласної прокуратури.

За даними слідства, 31-річна жителька Чорткова, не маючи можливості самостійно скласти іспит з водіння, звернулася за допомогою до колишнього начальника районного МРЕВ, який на той час очолював спортивний клуб.

Підприємець, знаючи про проблеми жінки, запропонував їй за 8 000 гривень “вирішити питання” з працівником сервісного центру, який приймає іспит з практичного водіння. Він запевнив, що без його “допомоги” успішно скласти іспит неможливо.

Жінка погодилася на пропозицію і передала зловмиснику обумовлену суму.

Правоохоронці задокументували факт передачі коштів та затримали директора спортклубу в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

Наразі триває досудове розслідування, яке здійснюють слідчі Чортківського районного відділу поліції ГУНП в Тернопільській області за оперативного супроводу Тернопільського управління ДВБ НПУ.

Санкція статті, за якою підозрюють директора спортклубу, передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 8 років.