31-річну жительку села Пищатинці, яка вже мала судимість за шахрайство, викрито у повторному обмані людей. Жінка обіцяла їм різноманітні послуги за кордоном, брала за них кошти, а потім зникала, не виконавши домовленостей.

Як повідомив заступник начальника відділення поліції №1 міста Борщів Іван Озимок, підозрювана неодноразово потрапляла в поле зору правоохоронців за шахрайські дії. У рамках нового кримінального провадження їй інкриміновано ще шість епізодів шахрайства. Їй оголошено підозру відповідно до частини 2 статті 190 (шахрайство, вчинене повторно) Кримінального кодексу України, яка передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

До поліції звернулася одна з потерпілих, яка розповіла, що жителька Пищатинець видурила у неї майже 70 тисяч гривень, обіцяючи їй офіційне працевлаштування в Нідерландах. Зловмисниця кілька разів вимагала кошти, але не виконала обіцянки і не повернула гроші. Ще одна потерпіла втратила значну суму через те, що фігурантка справи обіцяла їй перевезти тварин до Німеччини.

Під час досудового розслідування встановлено, що 31-річна зловмисниця знаходила своїх жертв у соціальних мережах, де розміщувала оголошення про надання різного роду послуг.

Наразі триває збирання доказів та встановлення інших можливих потерпілих від дій зловмисниці.