У Публічній бібліотеці відбулася презентація книги Олени Ходюк «Казки з дрімайликової торби», під час якої інсценізовано казку «Зірка». До театралізації залучені здобувачі освіти Шумський опорний заклад загальної середньої освіти Шумської міської ради, які із задоволенням грали свої ролі, це Аліна Наконечна, Софія Гром’як, Анна Вознюк і Настя Лісовець.

«Зірочку» озвучила бібліотекар шкільного відділу Валентина Чорнобайта, «маму» зіграла бібліотекар Наталія Командирчик, а режисером дійства стала бібліограф Олена Хрещук.
Усі бажаючі мали можливість придбати книгу з автографом авторки.

Коротко про презентовану книгу:
Мама Олена щовечора присипляє дівчинку Вікторію — а мала, як завше діти, комизиться й не квапиться засинати. І тут мамі на допомогу прилітає Дрімайлик. У нього є чарівна торба, з якої він дістає «засинальні» казки.
Цю книжку склали казки, які Дрімайлик дістав зі своєї торби для Вікторії, але вони так само можуть стати в нагоді й іншим діткам — щоб їм гарно засиналося, і батькам — щоб вони без надмірних клопотів присипляли дітей і присиплялися самі.

А ще ця книжка має чарівну здатність «викликати» Дрімайлика до вас — і разом із ним та вашим малям вигадати власні казки — які, можливо, Дрімайлик захоче взяти у свою торбу.