В рамках безпекового проєкту «Поліцейський офіцер громади» ключі від службових автомобілів отримали троє шерифів з Теребовлянської, Микулинецької та Нараївської громад. Транспортні засоби придбані за кошти територіальних громад, де несуть службу поліцейські.

Начальник Головного управління Нацполіції в Тернопільській області Сергія Зюбаненко подякував представникам органів місцевого самоврядування за співпрацю та допомогу у впровадженні безпекових програм.

«Безпекові проєкти дуже важливі. Я вдячний головам громад, що знаходять можливість долучатися до таких ініціатив. Люди мають почувати себе захищеними та отримувати якісні поліцейські послуги“, – зазначив Сергій Зюбаненко.

Поліцейські офіцери, які отримали службові автівки, нещодавно пройшли курс навчання та приступили до виконання службових обов’язків у громадах. Передані авто підсилять мобільність їхньої роботи та допомагатимуть створювати безпечне середовище на території обслуговування.

На Тернопільщині активно продовжується реалізація проєкту «Поліцейський офіцер громади». З березня на території області загалом працюватиме 44 поліцейських офіцерів громад.