Про особливості роботи в поліції та правила вступу до вищих навчальних закладів системи МВС дізнались 29 січня учні старших класів Тернопільських ЗОШ №4 та №3 від працівників поліції.

Начальник сектору організації відбору управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області Віра Мотелюк розповіла учням про вимоги до майбутніх поліцейських, як правила вступу до ЗВО із специфічними умовами навчання, що готують поліцейських, про переваги та складнощі поліцейської служби. Вона також ознайомила присутніх із спеціальностями, які можна здобути під час навчання. Учні отримали цікаві та корисні знання про роботу поліцейських підрозділів, яким критеріям потрібно відповідати, щоб стати поліцейським.

Варто зауважити, що основна специфіка вступу до навчального закладу системи МВС полягає у тому, що робота з кандидатами починається ще до початку загальної вступної кампанії, тому не потрібно очікувати результатів НМТ, а краще звертатись якомога швидше до сектору відбору для своєчасного формування особової справи, щоб вчасно надіслати її до відповідного навчального закладу.

Нагадуємо телефони, за якими абітур’єнтам нададуть детальну інформацію щодо вступу у поліцейські навчальні заклади : 0676537728; 0676534593