Чотири поліцейські штурмової бригади “Лють” отримали почесний нагрудний знак головнокомандувача ЗСУ Валерія Залужного “Срібний хрест” за особистий внесок у розбудову й розвиток Збройних сил України, успішне виконання бойових завдань під час проведення об’єднаних антитерористичних операцій, а також операцій з підтримання миру та безпеки, високі показники у бойовій підготовці та бездоганне несення бойового чергування.

Бійці, які отримали відзнаку, виконуючи бойові завдання, отримали поранення. Сьогодні вони проходять лікування та реабілітацію у медичних закладах Тернопільщини.

Відзнаки штурмовикам вручили заступник начальника департаменту поліції особливого призначення «Об’єднана штурмова бригада Національної поліції України «Лють» Валерій Юзва та представники управління Національної поліції в Тернопільській області.

Начальник управління кадрового забезпечення ГУНП в Тернопільській області Зіновій Кутний зазначив, що керівництво Нацполіції докладає всіх зусиль, щоб покращити якість реабілітації, розв’язати побутові проблеми поліцейських та допомогти їх родинам і сім’ям.