У Тернопільській області стартував пілотний проєкт, одним з етапів якого є свторення кулінарного хабу. На першому етапі реалізації проєкту учасники пройшли теоретичне навчання.

Другий практичний етап розпочався сьогодні на базі Чортківського вищого професійного училища. Тернопільщина у трійці областей, у яких запрацював пілотний проєкт в рамках реформи шкільного харчування ініційованої Оленою Зеленською. Харчування – не лише необхідний процес, а й культура споживання їжі. І вона формується з дитинства.

Сьогодні нові підходи до приготування страв школярам опановували перші 20 майстрів виробничого навчання. Вони будуть передавати знання колегам, працівникам шкільних харчоблоків та кухарям області. Досвідом ділився ментор Ілля Ламбріно, менеджер реалізації соціальних проєктів Євгена Клопотенка. Він консультуватиме учасників проєкту і після завершення навчання.